Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

1904 coffee 722270 1920

8 mars 2019

Mycket av mitt jobb har den gemensamma nämnaren Mötet. Jag bjuder in till möten och jag bjuds in att delta på möten. För egen del är mötet A och O för mitt nätverkande. Jag går till exempel regelbundet på Närverket där vi kan ses, mingla och du får tillfälle att höra mitt erbjudande. Men jag går även på andra typer av frukostmöten och seminarier, där vi ses, möts och minglas. Nedan följer ett axplock av alla möten jag deltar i och jobbar för mina kunder med!

2019 01 24 09.31.25

24 januari 2019

Jag har varit på ALMIs kontor och inspirerats. Året är ungt, jag är inne på mitt femte år som företagare och känner mig mycket stolt. Nu är det dags att ta nästa steg i att utvecklas som mentor och det är därför jag varit på några möten på ALMI. Resultatet av dessa möten är att jag nu har en mentor vid min sida och hon ska följa mig under 2019 och tillsammans ska vi utveckla mig som företagare och MaFalls som företag till något ännu bättre! 

Fyra år har vi fått tillsammans, jag och mina kunder! Och nu är det rivstart mot år fem med både nya och gamla uppdrag! Nedan några axplock på vad som skett under sista kvartalet 2018 innan det är dags att blicka framåt!

Till nyhetsbrevet...

Hösten är här och det börjar bli både mörkt och kallt. Men det är då man ska hitta inspiration för att orka lite till! På en av mina promenader såg jag en avbruten gren på Klarälvens strand. Den låg halvvägs ute i det grunda vattnet och det spirade av liv i grenens toppar, trots att den faktiskt var avbruten.


Kan den spira av liv fast den är avbruten, då kan jag det med trots att det är mörkt och kallt ute!

Till nyhetsbrevet...

Sommaren står för dörren och ledighet väntar efter en intensiv men oerhört rolig vår! Bilden här intill är tagen vid Pråmkanalen i Karlstad sent en sommarkväll och visar på något av det vackraste vi har i Sverige, nämligen solstrålar om natten.

Med önskan om en skön sommarledighet stängs nu kontoret och öppnar åter i mitten av augusti.

Till nyhetsbrevet...

Kontakta mig...

Maria Fallström

+46 (0)732-57 20 52
maria@mafalls.se
Skype: mariafallstrom

Post- och besöksadress:

Nygatan 3
652 20 Karlstad

Orgnr: 559031-0057