Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Hösten är här och det börjar bli både mörkt och kallt. Men det är då man ska hitta inspiration för att orka lite till! På en av mina promenader såg jag en avbruten gren på Klarälvens strand. Den låg halvvägs ute i det grunda vattnet och det spirade av liv i grenens toppar, trots att den faktiskt var avbruten.


Kan den spira av liv fast den är avbruten, då kan jag det med trots att det är mörkt och kallt ute!

Till nyhetsbrevet...

Sommaren står för dörren och ledighet väntar efter en intensiv men oerhört rolig vår! Bilden här intill är tagen vid Pråmkanalen i Karlstad sent en sommarkväll och visar på något av det vackraste vi har i Sverige, nämligen solstrålar om natten.

Med önskan om en skön sommarledighet stängs nu kontoret och öppnar åter i mitten av augusti.

Till nyhetsbrevet...

Påsken står snart för dörren och första kvartalet av 2018 är ett minne blott och det ungefär i samma veva som klockorna skruvas om till sommartid! Redan nu kvittrar fåglarna vackert i väntan på de första vårblommorna. Jag längtar till den tid, då man inte behöver dra på mamelucker och raggsockor längre! Tänk vilken underbar tid vi har framför oss!

Till nyhetsbrevet...

Julmånaden har kommit och julens färger både hörs och syns överallt! Den 29 november firade jag 3 år som egenföretagare och är därmed inte längre nyföretagare, enligt NyföretagarCentrums sätt att se det. Känns både spännande och ansvarsfullt!

Som ett första steg inför införandet av den nya dataskyddet GDPR, vill jag informera om att detta nyhetsbrev skickas ut till en sändlista som bara innehåller epostadresser, i ditt fall Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Sändlistan innehåller med andra ord varken namn eller andra personuppgifter. Syftet med sändlistan är enkom för utskick av nyhetsbrev från MaFalls AB och innehållet i sändlistan kommer inte att spridas vidare till annan person eller verksamhet. 

Med önskan om en fridfull första advent, en riktigt god jul och ett gott nytt år, är det nu hög tid att dela med mig av allt som hänt sedan sist.

Till nyhetsbrevet...

Nu är hösten här och det för tredje gången i MaFalls' historia. När man är ute och går, ser man hur träden strävar emot. De verkar inte vilja ta emot den färgprakten som de förväntas ikläda sig i. Det är så vackert, men också lite sorgligt, för nu är sommaren definitivt över för denna gång. 

Tiden går fort och det är redan dags att förnya hemsida och lyfta den grafiska profilen en aning, utan att för den skull svika den fantastiskt energigivande färgen orange. Och logotypen har jag förevigat i den mån en varumärkesregistrering ® tillåter, vilket känns som ett bra steg att ta efter tre år som registrerad firma.

Nu är det hög tid att dela med mig av allt som hänt sedan sist. Tack till alla mina kunder som gör att jag varje morgonen vaknar med ett leende!

Till nyhetsbrevet...

Kontakta mig...

Maria Fallström

+46 (0)732-57 20 52
maria@mafalls.se
Skype: mariafallstrom

Adress

Älvbrinken 4
652 25 Karlstad
Orgnr: 559031-0057