Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Julmånaden har kommit och julens färger både hörs och syns överallt! Den 29 november firade jag 3 år som egenföretagare och är därmed inte längre nyföretagare, enligt NyföretagarCentrums sätt att se det. Känns både spännande och ansvarsfullt!

Som ett första steg inför införandet av den nya dataskyddet GDPR, vill jag informera om att detta nyhetsbrev skickas ut till en sändlista som bara innehåller epostadresser, i ditt fall Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Sändlistan innehåller med andra ord varken namn eller andra personuppgifter. Syftet med sändlistan är enkom för utskick av nyhetsbrev från MaFalls AB och innehållet i sändlistan kommer inte att spridas vidare till annan person eller verksamhet. 

Med önskan om en fridfull första advent, en riktigt god jul och ett gott nytt år, är det nu hög tid att dela med mig av allt som hänt sedan sist.

Till nyhetsbrevet...

Kontakta mig...

Maria Fallström

+46 (0)732-57 20 52
maria@mafalls.se
Skype: mariafallstrom

Post- och besöksadress:

Nygatan 3
652 20 Karlstad

Orgnr: 559031-0057